Er Din Hjemmeside Hurtig Nok? Googles Nye Hastighedsrapport Giver Dig Svaret!

Google Search Consoles Nye Sidehastighedsrapport Afslører Din Loadhastighed!

Vi har længe fået lov til at vente på sidehastighedsrapportens lancering, men nu kan vi endelig lægge låg på spændingen – den officielle udrulning er atter begyndt.

Rapporten er stadig i sit forsøgsstadie, men Google oplyser, at den vil blive overvåget og forbedret med tiden. Modsat mange andre af Googles eksperimenter, vil denne rapport være tilgængelig for alle, selvom den stadig er i sit forsøgsstadie.

Dét får du ud af at bruge hastighedsrapporten

Den minder om andre rapporter, man kan finde i Search Console, idet der kategoriseres webadresser i grupper alt efter deres evne til at opfylder visse kriterier. Den nye sidehastighedsrapport indhenter data fra Google Chromes brugeroplevelsesrapport og grupperer automatisk webadresser som enten ‘hurtig,’ ‘moderat’ eller ‘langsom’.

Rapporten identificerer også problemer, som resulterer i langsom loadhastighed. Endvidere bliver webadresser med lignende problemstillinger kategoriseret i samme gruppe, så det er nemmere at finde hovede og hale i.

Hvis du gerne vil have mere information om en af de identificerede problemer, bliver du viderestillet til Googles Page Speed Insigts værktøj. Her kan du lære mere omkring optimering af din hjemmeside med henblik på at løse det specifikke problem, du ville indhente information om.

Da du med rapporten kan grave dybere ned i din sides ydeevne, anbefaler Google, at man bruger rapporten til at holde øje med ydeevnen over tid og til at opspore problemer på hjemmesiden, som skal fikses.

Hvis du opdager et problem på din hjemmeside, og du får det løst, kan du ligeledes vende tilbage til rapporten for at se, om brugerne rent faktisk oplever en forbedret ydeevne efter løsningen er implementeret. Det er da smart!

  Få dine produkter helt GRATIS på Google Shopping i 2020!

Vil du have hjælp til at finde ud af om din hjemmesidehastighed er god nok? Udfyld kontaktformularen her!

Menu