Hjemmeside

Vil du have en flot og hurtig hjemmeside?

Vores hjemmesider leveres altid inkl. en stor SEO opstartspakke, så din nye hjemmeside kommer godt fra start.

Hos CNH Media leverer vi moderne, skræddersyede hjemmesider, som er designet med respekt for dine ønsker. Derudover gør vi en dyd ud af, at tænke dine kunder, og potentielle kunder, ind i processen, så vi sikrer os, at du får mest muligt ud af din nye hjemmeside.

Vi vil lave en hjemmeside, som evner at omsætte dine besøgende til kunder ved at skabe en imødekommende, tillidsfuld og professionel hjemmeside, som skaber tryghed hos dine besøgende.

Skab mere salg

I forbindelse med udarbejdelsen af en ny hjemmeside tager vi altid udgangspunkt i kundens behov. Dette gør vi ved at tale med dig om din virksomhed og dine ønsker til en ny hjemmeside. Det er kombinationen af din brancheviden og vores erfaring, som skaber en hjemmeside, som ikke alene er flot indbydende – men som også skaber mere salg.

Hvordan sælger en hjemmeside bedre?

Der er flere forskellige måder at forbedre en hjemmesides evne til at omsætte besøgende til kunder. Hos CNH Media fokuserer vi på først og fremmest at skabe en god oplevelse for de besøgende ved at gøre enhver ny hjemmeside flot, hurtig, brugervenlig og overskuelig.

Derudover arbejder vi med tillidsskabende elementer som kundeudtalelser og præsentation af folkene bag virksomheden, så man kan se hvem man handler med som uvidende besøgende. At styrke tillidsbåndet til den besøgende er et af flere afgørende elementer for om et salg kan finde sted. I tillæg til de tillidsskabende elementer fokuserer vi desuden på at opfordre de besøgende til at handle, eller tage kontakt, således vi formår at favne de besøgende, som rent faktisk er interesserede.

Dataorienteret tilgang

Er du allerede kunde hos CNH Media vil vi kigge nærmere på de data, som vi har omkring dig og din virksomheds. Dette kan eksempelvis være dén viden, som er indhentet gennem din Google Ads annoncering, som vi kan bruge til at foreslå evt. nyt indhold, som vi kan se er efterspurgt af dine potentielle kunder. Ydermere opsætter vi Google Analytics, så vi løbende indsamler data fra dine besøgende. Disse data er værdifulde i det lange løb, da de hjælper os med at forstå dine besøgendes behov og vi kan dermed bedre hjælpe dig med at få mere ud af din markedsføring.

Hvordan ser hjemmesiderne ud?

Vi designer altid vores kunders nye hjemmesider med respekt for dine ønsker. Hvis du er nysgerrig på hvordan disse kan se ud, så klik blot på knappen for at se mere.

En CNH-hjemmeside er altid:

Flot og imødekommende
SEO-optimeret
Lyn-hurtig
Brugervenlig
Skræddersyet til dine behov
Moderne og responsiv
Fremtidssikret

Hvad koster en hjemmeside?

Når det kommer til valg af hjemmeside-leverandør er både pris og produkt meget forskelligt. Hos CNH Media leverer vi udelukkende hjemmesider af høj kvalitet. Dette betyder også, at vi ikke går på kompromis med hverken design eller hastighed. Vi tilbyder nogle af markedets bedste hjemmesider til prisen, så tøv ikke – vælg en professional samarbejdspartner når du skal have lavet din nye hjemmeside. Det er trods alt springbrættet for din virksomhed online.

Vi laver flotte hjemmesider

Tal med en hjemmeside-ekspert

Hjemmeside-priser

Få en kvalitetshjemmeside til spotpris – betal over 12 måneder – 100% ejerskab

Basis
1.300,-pr. måned
 • 100% ejerskab
 • Op til 6 undersider
 • 1 kontaktformular
 • Stor SEO opstarts-pakke
 • Skræddersyet design
 • Hastighedsoptimeret
 • Konverteringsoptimeret
 • Analytics opsætning og integration
Premium
1.900,-pr. måned
 • 100% ejerskab
 • Op til 18 undersider
 • 3 kontaktformularer
 • Stor SEO opstarts-pakke
 • Skræddersyet design
 • Hastighedsoptimeret
 • Konverteringsoptimeret
 • Analytics opsætning og integration

Tilvalg til din hjemmeside

Serviceaftale (1 år)

I forbindelse med udvikling af en helt ny hjemmeside hos CNH Media tilbyder vi altid en serviceaftale fordi det er din tryghed for, at din hjemmeside bare “kører som smurt”. En sådan aftale kan sammenlignes med din bil, som også løbende skal vedligeholdes. Ja, du kan godt lade være, men du risikerer at den pludselig stopper med at virke. Og så er det virkelig frustrerende og ofte dyrt at udbedre de nødvendige fejl og mangler. Vil du vide mere, så tal med én af vores specialister om hvad der giver mening for dig.

3.500,-
Udtalelser

Komplet implementering og opsætning af vores populære modul “Udtalelser”, som giver mulighed for at bruge dine kunders ord som anbefalinger på din hjemmeside. Ved at bruge dine egne kunders pæne ord om din forretning skabes tillid i relationen til din nye kunde. Udtalelserne kan vises hvor du ønsker det, men oftest anbefaler vi at vise dem i bunden af alle dine sider, så dine besøgende ser dem. Derudover opretter vi gerne en specifik underside, som viser alle udtalelserne. Vi indlæser op til 10 af dine anmeldelser. Modulet implementeres på en nem og brugervenlig måde, så du også selv har mulighed for at lægge nye anmeldelser på din hjemmeside.

1.800,-
Rettelser fra 800,-

Har du brug for professionel hjælp til at opdatere din hjemmeside og/eller foretage større design- eller funktionsmæssige ændringer, så hjælper vi gerne. Om der er tale om mindre rettelser, som kan udføres på en time, eller større projekter på flere timer, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi anbefaler altid kunder, som løbende ønsker vores hjælp, at købe et klippekort på 5 timer og dermed spare 15%.

Et klippekort á 5 timer koster 3.400,- ex moms

800,- pr. time
Tekstforfatning

Mangler du professionel tekst til din nye hjemmeside, så tilbyder vi at skrive dem for dig. Her får du en professionel, unik og SEO-venlig tekst, som tager udgangspunkt i din forretning og dine behov. Prisen for professionel tekstforfatning varierer i forhold til de enkelte opgaver, men tag kontakt til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov.

800,- pr. time

Hjemmeside referencer

Her kan du se et udsnit af de hjemmesider, som CNH Media har leveret.

Er du interesseret i at høre mere?

Så kontakt CNH Media i dag og tal med en hjemmeside-ekspert, som kan rådgive dig omkring din nye hjemmeside. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at tage en snak om hvilke ønsker du har til en ny hjemmeside.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu