Udtalelser

Vi arbejder hårdt for dig

Hos CNH Media går vi langt for at skabe gode resultater for dig som kunde og det går ikke ubemærket hen, hvilket vi er utrolig glade og stolte over. I nedenstående kan du læse et udsnit af hvordan vores kunder udtaler sig om at samarbejde med os.

Vi lader kunderne få ordet 🙂

Vores kunder giver os:
0.0
Ud af 5 mulige stjerner
Kan varmt anbefales herfra!

Vi har vært super fornøyde med CNH Media i den tiden vi har brukt dem. Det er alltid en god dialog, gode priser og kompetente folk til å utføre jobben.
De er gode til å komme tilbake til deg og de tar deg alltid med i planleggingen, samt at de foreslår nye tiltak hvis tingene går litt i stå. Vi har både brukt CNH Media til AdWords og SEO pg med god suksess. Kan varmt anbefales herfra!

CC Jagt og Fiskeri Glesborg

Dem kan du godt stole på

Jeg kan på det varmeste anbefale CNH Media innenfor Google AdWords. Vi har nå på fjerde året kunde hos CNH Media og dette har hatt stor betydning i utviklingen av hele vår virksomhet.

Lars

Super good service

We’ve been very satisfied with CNH Media during the time we’ve used them. There’s always a great dialogue, good prices and competent people to do the job. They’re good at responding – they always include you in their plans, and they propose new initiatives if things are going too slow. We have used CNH for both Adwords and SEO and with great success. Highly recommended from us!

CC Jagt og Fiskeri Glesborg

Super tilfreds med ny hjemmeside!!!

Jeg er super tilfreds med min nye flotte hjemmeside (frisoerhanne.dk) som CNH har lavet til mig🤩 Og vi har haft en rigtig god dialog omkring hele projektet undervejs!

Hanne Erichsen

Perfekt

Super service

Morten Holm

God service og personlig vejledning

Jeg har nu benyttet CNH i ca et halvt år. Da de begyndte at stå for min adwords eksploderede antallet af henvendelser. Jeg oplevede desuden en meget personlig betjening og vejledning og har stor tillid til personalet. Jeg kan klart anbefale CNH.

Morten Svendsen

Super service

CHN-Media giver en super god service, de er altid til at få fat på og sidder klar til at hjælpe når man har brug for dem. Startet med at bruge CHN-Media i juni 2015 til mit Adwords og google shopping, det har kunde givet bonus på kunde fronten. De yder en super personlig betjening og vejledning om det handler om Adwords, SEO, Teknisk hjælp til webshoppen. Jeg kan kun anbefale CHN-Media til andre, da jeg har fundet en samarbejdspartner som kan sit kram.

Steen Lindblad

Flyon Fly Fishing

Perfekt

Kanon service.

Morten Holm

Omsætning steget med 300%

Jeg har været kunde hos CNH Media i over 1 år. Min omsætning er steget med over 300 procent udelukkende pga. Adwords og Google Shopping. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale CHN Media.

Ole Madsen

Vil med garanti anbefale dem

Fik lavet SEO og AdWords hos CNH-Media og det var med ganske tilfredsstillende resultater. Vil med garanti anbefale dem videre til mine erhvervsdrivende kendskaber.

Anton Thomsen

Kan bestemt anbefales

Vi har brugt CNH Media i ca 10 måneder og har øget vores kundehenvendelser gennem google adwords med ca 20%. Kan bestemt anbefales og vi håber på samme vækst fremover.

KBH Ejendomsservice A/S

Mine varmeste anbefalinger

CEO og Adwords optimering har været meget tilfredsstillende udført hos CNH Media – jeg vil derfor give dem mine varmeste anbefalinger.

Danny Månsson

Kan varmt anbefales

Jeg lader CNH-Media gøre hvad de er gode til, så jeg kan koncentrere mig om det jeg er god til – kan varmt anbefales.

Søren Schjøtt

Super god oplevelse hos CNH media

Super god oplevelse hos CNH media. Vi havde Nichlas tilknyttet til vores AdWords-kampagner og udover at skabe nogle gode resultater gav han os også god indsigt i hans arbejde, så vi bedre forstod det medie vi havde med at gøre. Tak for hjælpen!

Simon Larsen

Wilt ApS

CNH Media tager dig i hånden og leverer

VI har brugt CNH Media i et par måneder og det har været en god oplevelse ind til videre. Dårlige erfaringer med andre bureauer fra tidligere gjorde os skeptiske, men CNH Media tager dig i hånden hele vejen og giver løbende opdateringer på deres arbejde. Og så kan du altid kontakte dem med både store og små spørgsmål – de giver sig altid tid, og kender din specialist ikke svaret, går han til én der gør. Og så er annonceringen efter et par måneder begyndt at vise resultater.

Søren

Dermaxir

CNH Media er en stærk medspiller

Vi har i mit firma brugt CNH Media i over 6 mdr. med stor tilfredsstillelse og øget omsætning, samtidig har de minimeret vores annonce udgifter. De er altid hjælpsomme og glade for at hjælpe når vi som lægmænd prøver at forklare vores ønsker. CNH Media er en stærk medspiller at have på sit hold og vi ser dem som et must for seriøse forretningsfolk.

Jessen VVS

Dem kan du godt stole på

Jeg kan på det varmeste anbefale CNH Media indenfor Google Adwords. Vi er nu på 4. år kunde hos CNH Media og dette har haft stor betydning i udviklingen af hele vores virksomhed.

Lars

Fuld tilfredshed i forbindelse med opstart af ny virksomhed!

Havde tænkt lidt på, at få professionel tilgang til Ad-Words arbejdet. CNH ringede og tilbød deres service – vi prøvede. Efter tre måneder holdt vi en pause og det skulle vi ikke have gjort. Omsætningen faldt, så vi fik genoptaget samarbejdet efter 14 dage og omsætningen steg igen. Vi vil meget hellere bruge vores markedsføringsbudget på SEO og Ad-Words hos professionelle, end at bruge det på de traditionelle lokale avisannoncer. Vi har nu i et år haft et fantastisk samarbejde med Nicklas Schouw, som er ansat hos CNH-Media i Zürich i Schweiz. En beliggenhed der gør, at vi ikke får beregnet moms af fakturabeløbene. Væsentligt for en momsfri virksomhed.

Hans Odgaard

Professionelt håndteret Adwordskampagne

Opsætning af Adwords har været håndteret professionelt, effektivt og uden problemer – virkelig en god oplevelse og stor grad af value for money. Opsætning af Google My business og SEO var effektivt og uproblematisk men her fik man noget mindre value for money.

Jan Mick Jensen

Kan varmt anbefales!

Vi har været super tilfredse med CNH Media i den tid vi har brugt dem. Der er altid en god dialog, gode priser og kompetente folk til at udføre jobbet.
De er gode til at vende tilbage og inddrager altid en i planen, samt forslår nye tiltag hvis tingene går lidt i stå. Vi har både brugt CNH til Adwords og SEO og med god succes.

CC Jagt og Fiskeri Glesborg

Vælg CNH Media – det virker!

Jeg valgte at benytte et grønt firma, som for mig, har været et dyrt bekendtskab. Jeg indgik med store forventninger til dette bureau, at de ville hjælpe mig til flere kunder på google via adwords. Det kostede mig i nærheden af kr. 10.000 og jeg fik desværre ikke den ønskede effekt jeg havde håbet på. Jeg ringede flere gange og klagede, hver gang fik jeg den samme smøre, at alt ser fint ud.? Hvordan de kunne sige alt ser fint ud, er en svær information at sidde tilbage med, når jeg som kunde, ikke oplever at det går efter hensigten.

Jeg valgte at skifte til CNH Media, og hold da op. En stor og mærkbar forandring i salget og kunde flowet, omgående. Altså som i virkelig mærkbar. Så mine tvivl om adwords overhovedet virker, er kommet til kort, for det gør det, især når det bliver sat op korrekt.

Henriette

Meget effektivt!

Jeg er lidt datakyndig, havde adwords og betalte meget med relativt begrænsede resultater. CNH Media kontaktede mig for at forbedre min annoncering og det havde en så god effekt, at jeg fik mange flere henvendelser, end jeg kunne klare! Jeg anbefaler nogen med adwords, der ikke er eksperter til at prøve dem – meget effektivt!

Wenche Sortebogen

Et fantastisk stykke arbejde

CNH Media, har gjort et fantastisk stykke arbjede. Har levet op til alt det de lovede.

Lasse Kristensen

Menu