Om

Vi er eksperter i at skabe konverteringer

Vi er specialister og erfarne konsulenter inden for online markedsføring – og vi elsker det!

Vi hjælper dagligt vores kunder med at fremme deres virksomheds online synlighed overfor deres kunder. Vi stræber efter høj kundetilfredshed og langvarige kunderelationer baseret på hårdt arbejde, kvalitet og løbende kontakt, gensidig respekt samt forståelse.

Vi vil se din virksomhed i fremgang ved hjælp af online markedsføring. Vi laver det, vi brænder for – og det vil du også kunne mærke som kunde.

Hos CNH Media er vores mål ved ethvert samarbejde, at for hver en krone som kunden bruger, skal der som minimum tjenes to kroner tilbage. Dette betyder, at vi laver nogle målsætninger med dig, som kunde, i forbindelse med din online markedsføring, som vi efterfølgende stræber på at opnå.

Hvem er CNH Media?

Vi hjælper dagligt vores kunder med at fremme deres virksomheds online synlighed overfor deres kunder.

Som kunde hos CNH Media vil du opleve, at du er med under hele processen – fra indgåelse af samarbejdet til lancering af det færdige produkt. Vi er i dialog med dig hele vejen. Derved sikrer begge parter sig nemlig, at hver eneste løsning er skræddersyet efter behov.

Tilbagevendende kunder

Her hos CNH Media oplever vi ofte tilbagevendende kunder, og vi værdsætter og lever af langsigtede forhold til vores kunder.

Vi holder dig i hånden under hele processen, så hvis du har nogle spørgsmål, så skal du ikke tøve med at ringe til os eller skrive en besked eller mail.

1
Specialister
1+
Kunder
10+
Tusind annoncer

Mød vores dedikerede team

Søren Nicolaisen

Indehaver

Nicklas Schouw Nielsen

Google Ads Specialist

Maria Granat

Tekst & SEO Specialist

Søren Jacobsen

Erhvervskonsulent

Rasmus Weissfeld

Erhvervskonsulent

Dennis Hansen

Hjemmeside Specialist

Hvorfor vælge CNH Media?

Mission

Vi styrker vores kunders synlighed online og hjælper virksomheder med at tiltrække potentielle kunder

Vores kendetegn som webbureau er at vi har et tæt samarbejde med vores kunder. Som kunde hos CNH Media kommer du til at opleve at du er med under hele processen – fra indgåelse af samarbejdet til lancering af det færdige produkt. Vi er i dialog med dig hele vejen.

CNH Medias mål ved ethvert samarbejde er at for hver krone kunden bruger skal der som minimum tjenes 2 kroner tilbage, det betyder at vi laver nogle målsætninger med kunden, som vi skal stræbe for at efterkomme. Hos CNH Media oplever vi ofte tilbagevendende kunder og vi lever af langsigtede forhold til vores kunder.

Troværdighed og ærlighed

Man oplever ofte at webbureauer og egentlig generelt alle online virksomheder siger, at de kun udfører deres arbejde for kundernes skyld. En af vores grundsten bestå også af at vi bestræber os på at opnå en høj kundetilfredshed, men vi vil ikke lægge skjul på, at vi samtidig er interesseret i at tjene penge på vores løsninger. Den eneste måde vi kan tillade os dette på, er at udføre et kvalitetsarbejde overfor hver eneste kunde og derved opbygge lange og samarbejdsrige relationer til vores kunder. Et samarbejde hvor både vi og kunden tjener penge i sidste ende. CNH Media har et godt forhold til sine kunder, selv efter endt samarbejde.

Fokus

Vores grundlæggende fokus er at levere værdiskabende løsninger og tage ansvar for vores kunders succes online.

Gennemsigtighed

Hos CNH Media har du fuld gennemsigtighed med hensyn til de løsninger/ydelser vi leverer. Vi har ikke noget at skjule. Alle vores kunder kan til hver en tid bede om en rapport med oplysninger omkring status på hvad vi har leveret til dem.

Menu