Er din hjemmeside SSL-certificeret – eller taber du 60% af webbrowser brugerne direkte på gulvet?

Hvad er et SSL-certifikat? Hvilken betydning har det for din hjemmeside?

Et SSL-certifikat er et must, hvis du har en hjemmeside eller webshop, da det gør din hjemmeside mere troværdig og samtidig viser dine kunder, at din side er et godt og sikkert sted at handle.

Når du får opsat dit SSL-certifikat, slipper du for, at din side klassificeres som værende usikker eller not secure. Det betyder også, at dine potentielle kunder ikke ser denne advarsel, når de forsøger at tilgå din hjemmeside via en Chrome Browser.

 

Hjemmeside uden ssl

Det er på alle måder noget, der er værd at have med i overvejelserne, da Google Chrome har over 1. mia. brugere på verdensplan. De står dermed for 60% af webbrowser brugerne.

Hvad står SSL for?

SSL står for Secure Sockets Layer. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at kun afsender og modtager kan læse informationen der udveksles.
Det kan f.eks være under et download af personlige oplysninger fra en hjemmeside. Grunden til du skal opsætte SSL er, så andre ikke kan fange dine eller dine forbrugeres oplysninger og bruge dem til et ulovligt formål, som på sigt kan skade dem eller din virksomhed. SSL-certificeringen gør nemlig, at en ubuden gæst ikke vil modtage andet end en masse ligegyldige numre, hvis det alligevel skulle lykkedes at opfange informationerne.

SSL-certifikatet giver samtidig informationer om den side der besøges. Det gør, at kunden kan verificere, at hjemmesiden tilhører det firma, som kunden regner med. På den måde ved kunden, at det er et sikkert sted at handle og indtaste sine personlige oplysninger, såsom bankdata, cpr-nummer og e-mail.

  Nu Er Det Muligt at Målrette Dine Annoncer til Din Ideelle Køber

Hvordan gør du?

Det er super simpelt at opsætte din SSL-certificering. Du kan endda få gjort det GRATIS via One.com eller Simply.com, hvis det er der, du har din hosting. Det er bare super vigtigt, at du husker at få lavet redirects med 301 videre over til din nye sikre Https side. Det kan du gøre gennem HTAccess. Efterfølgende skal du huske at rydde op i al din data, så du ikke ender ud med en side, der er SSL-certificeret, men som står som not secure, fordi du har mixed content på siden.

Det er vigtigt, at du får ryddet op i din data, da du ellers vil blive straffet af Google, da du henter data fra en Http til en Https – dette er NO GO. Du kan og skal cleane din data, hvilket kan gøres med plugins, men du skal være sikker på, hvad du laver.

Du betaler for dit klik, men genererer ingen trafik

Hvis ikke din side er sikker, kan du ende med at betale for dit klik, uden at få trafik ind på din hjemmeside. Hvis du f.eks er en kloakmester, der bruger 50-80 kr. pr. klik, så er det dyre lærepenge, hvis ikke dit klik generer trafik – og ærligt, hvor mange tror du, går ind på en hjemmeside, de bliver advaret imod?

Kun 2% ignorerer en pop-up advarsel.

Du ender med at betale for klik, som hverken fører en henvendelse eller et salg med sig, da den potentielle kunde aldrig når ind på din side, men derimod ind på din konkurrents, som har en SSL-certificering.

  Googles strategi for placeringen af dine annoncer

Forestil dig, at du har et pengeskab, hvori du gemmer alle dine private oplysninger såsom dit cpr. nummer, bankoplysninger, m.m. Hvis ikke du bruger SSL, vil det svare til, at du har pengeskabet stående frit fremme med koden hængende uden på døren – frit tilgængelig for alle, der kommer forbi.
Når du anvender et SSL-certifikat sørger du for, at dine oplysninger bliver bevogtet et sikkert sted – med en hængelås på.

Vidste du, at kun 3% er villige til at give deres deres kreditkortoplysninger til sites uden hængelås-symbolet?

Det vil sige, at de resterende 97% aldrig får besøgt din side – og dermed kan de aldrig blive potentielle kunder.

Selvom kunderne ikke nødvendigvis ved, hvad hængelåsen betyder eller hvad et SSL-certifikat egentligt er, og hvordan det fungerer, så er det stadig noget de aktivt vælger til, når de færdes på internettet.

Så se at få opsat SSL-certifikat på din hjemmeside og stop med at smide penge ud af vinduet, imens dine konkurrenter snupper alle kunderne lige for øjnene af dig!

Få en gratis SEO gennemgang af din hjemmeside? Udfyld kontakt-formularen nedenunder!

Menu