6 Hjemmeside Fejl som Man for Alt i Verden Bør Undgå!

Laver du disse typiske webdesign fejl?


Hjemmesiden er oftest centrum i din online marketingstrategi, og derfor er det vigtigt, at du har en flot, præsentabel hjemmeside, som viser, hvad budskabet er, og hvem afsenderen er.
Desværre ser vi mange, som laver gængse fejl, som resulterer i, at deres hjemmeside trafik ikke skaber nok leads eller salg.

Derfor har vi samlet en liste med 6 fatale hjemmeside fejl, som vi ofte ser og som nemt kan undgås:

 • Du mangler CTA’er (Call to action)

Dette er formentlig en af de største fejl, vi ser på de hjemmesider, vi støder på. For at give den bedste brugeroplevelse, skal du fortælle brugeren hvad, hvor og hvordan

Ved at benytte CTA’er retter du brugerens fokus mod, hvad næste skridt er. Hjemmesidens indhold skal fortælle hvilken værdi dit produkt eller din ydelse har og slutte af med at fortælle, hvad du vil have brugeren til at gøre. Der er ingen grund til at eksperimentere med måden, du siger det på – gør det simpelt. Kontakt nu, køb her, tilmeld dig, bestil nu osv.

 

 • Du bruger ikke Google Analytics til at måle performance

Vidste du, at 75 % af små virksomhedsejere IKKE bruger Analytics til at måle deres hjemmesides præstation? Det et kæmpe NO-GO ikke at bruge den vigtige data, du kan få fra analytiske redskaber såsom Google Analytics, hvor du bl.a. kan se:

 • Hvor dine besøgende kommer fra – hvilke kanaler, platforme, kampagner osv.
 • Hvornår og hvor mange, der skriver til dig, ringer til dig, køber fra din butik osv.
 • Hvor lang tid de er på siden, og om de har besøgt den før, hvor de hopper fra siden og meget mere.
  Sådan hastighedsoptimerer du din WordPress side på under 30 minutter

Hvis du gerne vil se vækst og fremgang i din virksomhed, er det essentielt at analysere brugeradfærd, præstation og succes på din hjemmeside, så du kan optimere den herefter!

 • Du har en utydelig eller ingen Brand Messaging

Brand Messaging er en succesfaktor for alle store mærker & brands, og det er lige så vigtigt for dig. Brand Messaging refererer til enhver kommunikation, som får køberen til at relatere til dit produkt eller din service. Det er hér du påvirker dem, motiverer dem og får dem til at købe. Du skal fortælle, hvorfor dit brand betyder noget, hvilken værdi det har, og hvordan det adskiller sig fra konkurrenterne.

I bund og grund er din brand message kernebudskabet, du implementerer i andre markedsføringsidéer såsom logoer, slogans, mottoer, din mission osv. Se eksempelvis på eBay’s slogans:

“Connecting Buyers and Sellers Globally”

“Buy it, sell it, love it.”

Så sidder du lige nu og undrer dig over, hvorfor ingen forstår dit brand eller handler hos dig? Så kan det være, du skal tage et kig på din Brand Messaging!

 • Din søgemaskineoptimering (SEO) er utilstrækkelig

Det er selvfølgelig vigtigt at have en moderne hjemmeside med et professionelt udtryk og et flot design, MEN det er ikke det eneste, der tæller. Det er nemlig indholdet, som skaber eller ødelægger trafik og lead generering. Godt indhold giver enestående værdi og bliver fundet i organiske søgeresultater – dvs. GRATIS kliks!

Der er ingen magisk formular, man kan følge for at opnå høje placeringer i søgemaskinerne, men man bør holde sin hjemmeside opdateret med de nyeste SEO trends og strategier. 

  Er din hjemmeside SSL-certificeret - eller taber du 60% af webbrowser brugerne direkte på gulvet?

Man får ikke en høj placering natten over, men arbejdet er energien og tiden værd.

3 SEO råd alle bør følge:

 • HTTPS: Google prioriterer visning af hjemmesider med en sikker browser oplevelse, hvilket betyder, at https:// får bedre visning end http:// i søgeresultaterne.
 • Indhold af høj kvalitet: Brugere vil have relevant, hjælpsomt og tidsrigtigt indhold. De fleste søgninger på Google er spørgsmål, så vær sikker på, at du giver dem svarene.
 • Optimér til mobile enheder: Langt de fleste Googlesøgninger kommer fra mobile enheder, derfor er det et MUST, at din hjemmeside er optimeret til smartphones, tablets osv.

Vil du vide mere om SEO? Læs også indlægget Teknisk SEO bør aldrig undervurderes

 • Du mangler eller har utydelig kontaktinformation

Det vigtigt, at dine potentielle kunder nemt og hurtigt kan komme i kontakt med dig. Vi ser ofte hjemmesider, hvor telefonnummeret ikke fremgår tydeligt i headeren, eller at der mangler en side dedikeret til kontaktinformationerne. INGEN ønsker ikke at bruge deres kræfter på at finde ud af, hvordan de kommer i kontakt med dig. Giv dem en mail de kan skrive til, en kontaktformular de kan udfylde, et telefonnummer de kan ringe til, et link til din Facebook – jo flere, jo bedre!

 • Din loadhastighed er for langsom

Er din hjemmeside lang tid om at indlæse, mister du højst sandsynligt besøgende. Ifølge Google vil 53% af mobilbrugere forlade en hjemmeside, som tager mere end 3 sekunder at indlæse. Derudover vil en sløv loadhastighed påvirke din rangering i søgemaskinerne.

Læs også: Derfor er load-hastigheden af din hjemmeside vigtigere end du tror!

  Få mange flere kunder i biksen med Call-Tracking & konverteringssporing

Vil du gerne have et par professionelle øjne til at gennemgå din hjemmeside? Udfyld vores kontaktformular nedenunder nu!

 

Menu